'Memurun Hayatında Simit' konulu yarışma düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2005 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şubesi tarafından 2 Mayıs 2005 tarihinde başlatılan "Memurun Hayatında Simit" konulu şiir, beste ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren memurlar birer simitle ödüllendirildi.

Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şubesi tarafından Hunat Camii yanındaki Simit Dünyası'nda tertiplenen ödül töreninde konuşan Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, hayat pahalılığında simidin memur hayatında önemli yer tuttuğunu düzenleyecekleri bir yarışmayla kamuoyuna anlatmayı amaçladıklarını söyledi. Türkiye'de ilk defa şubeleri tarafından düzenlenen "simit" konulu yarışmanın daha sonra yurt genelindeki genel merkezlerine bağlı bütün şubeler tarafından düzenleneceğini ve en son olarak genel merkezleri tarafından tertiplenecek "simit" konulu yarışmada Türkiye birincilerinin belli olacağını kaydetti.

Konuşmanın ardından yarışmaya katılan memurlar "simit" konusunda hazırladıkları şiir, beste ve kompozisyonları okudu. Şiir dalında Ozan Erbabi lakaplı öğretmen Vedat Çalık, kompozisyon dalında öğretmen Ömer Sönmez ve beste dalında öğretmen Recep Yağan 1. oldu. Yarışmada dereceye giren memurlara birer simit hediye edilirken, birincilerin önümüzdeki günlerde Ankara'da Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenecek yarışmada Kayseri'yi temsil edecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber