Sağlık-Sen Hemşireler Haftasını kutladı

Sağlık-Sen Oltu Şube Başkanlığı Hemşireler Haftasını münasebetiyle yemekli bir kutlama programı düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 09:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamacı tesislerinde açık havada düzenlenen müzikli yemek programında açılış konuşmasını Oltu Sağlık-Sen Şube Başkanı Eyup Şimşek yaptı

Hizmet işinin bir ekip işi olduğunu belirten Şimşek, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarının disiplin, hoşgörü ve sabırla sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşmasında hizmet sektörünün temel taşlarından birini oluşturduğunu söyledi.

Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman ise 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutlayarak hemşire ve ebelere meslek hayatında başarılar diledi. Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıları kınamayı da unutmayan sağlık çalışanları geçtiğimiz günlerde hastanenin güvenlik personeline yönelik yapılan saldırıyı da alkışlarla protesto ettiler.

Yemek sonunda sağlık personellerinden Hakan Şahin'in yaptığı Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman'a ait kara kalem portreyi Sağlık-Sen Oltu Şube Başkanı Eyüp Şimşek, Duman'a hediye etti. Oltu Sağlık-Sen Şube Başkanı Eyüp Şimşek ve Sağlık-Sen Hastane Temsilcisi Muammer Zenginin organizesini yaptıkları programda hemşirelere gül dağıttılar.

Daha sonra sağlıkçılar, müzik eşliğinde hep birlikte halay çekip stres attılar.

Bu arada düzenlenen yemek programına; Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Mali Sekreter Muhsin Karaca ve Sosyal İlişkiler Başkanı Turan Özkan'da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber