Polis, otobüsü durdurup içeride hırsız aradı

Beyoğlu'nda, bir ihbarı değerlendiren polis, Tarlabaşı Bulvarı'nda özel halk otobüsünü durdurdu. Otobüste hırsız arayan polis, yabancı uyruklu 2 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir hırsızlık ihbarını değerlendiren Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Taksim Meydanı'ndan hareket eden özel halk otobüsünü Tarlabaşı Bulvarı üzerinde durdurdu. Polis, otobüsün şoförüne kapıları açmamasını söyledi. Ardından, söz konusu yere takviye ekipler çağırıldı. Yardım çağrısını duyan çok sayıda ekip, kısa sürede olay yerine ulaştı. Takviye ekiplerin gelmesiyle polis, otobüsün kapısını açtırarak içeri girdi.

İhbarda belirtilen eşkaller doğrultusunda arama yapan polisler, bir yandan da vatandaşlara ceplerini ve cüzdanlarını kontrol etmelerini söyledi. Polisin ikazıyla otobüstekiler cüzdanlarını kontrole başladı. Bu arada, belirtilen eşkale uygun 2 kişi vatandaşların şaşkın bakışları arasında dışarı çıkartıldı.

Gürcistan uyruklu oldukları öğrenilen 2 kişinin üst araması yapıldı. Pasaportları incelenen şahıslar, daha sonra şikayetçi ile yüzleştirilmek üzere emniyete götürüldü. Yaşananları anlatan şoför, polisin bir anda önünü keserek içeri girdiğini, ne olup bittiğinden haberinin olmadığını söyledi.

Polisin çalışmasını tamamlamasının ardından otobüs yoluna devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber