Doğubayazıt'taki trafik kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayatını kaybeden vatandaşların isimleri şöyle: Ahmet Dinçer (55), Mustafa Dinçer(30), Mehmet Dinç (25) Hazal Dinçer(70) ve Mehmet Azgın.

Doğubayazıt İlçe merkezinden Erzurum' a yolcu taşıyan 04 D 6206 plakalı otobüs ile İncesu köyünden ilçe merkezine yolcu taşıyan 04 D 3906 plakalı minibüs Ağrı Doğubayazıt karayolunun 2. kilometresinde, çarpıştı. Yaralılar, Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan bazı yaralılar ise Ağrı ve Iğdır'daki hastanelere sevk edildi.

Bu arada, Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz da kazanın meydana geldiği bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yılmaz daha sonra Devlet Hastanesi'ne geçerek, yaralıların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Meydana gelen trafik kazasında, Hazal Dinçer, Mehmet Azgın, Mehmet Dinç, Mustafa Dinçer ve Ahmet Dinçer'in hayatını kaybettiği kazada 12 kişi ise ağır yaralandı.

Yaralılardan Veysi Dinçer ve Veysel Azgın Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Araç şoförü Ebubekir Kılıç ise Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer hastalar da Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber