Avrupa Üniversiteler Birliği heyetinden Başkan Odabaşı'na ziyaret

Bir dizi ziyaret kapsamında Ankara'ya gelen Avrupa Üniversiteler Birliği heyeti, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yunanistan, Danimarka, İngiltere, Litvanya ve Romanya'daki üniversite kuruluşlarından oluşturulan Avrupa Üniversiteler Birliği heyeti ile Atılım Üniversitesi Genel Sekreteri Aziz Şeren, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na ziyarette bulundu. Avrupa Üniversiteler Birliği heyeti üyeleri, Başkan Odabaşı'na Gölbaşı'nın iyi bir eğitim üssü olabileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Avrupa Üniversiteler Birliği heyetine Gölbaşı'nın göllerini, kültürel zenginliklerini ve doğal güzelliklerini anlattı.

Başkan Odabaşı, ?Gölbaşımız 3 büyük üniversiteye ev sahipliği yapıyor. Dördüncü büyük üniversite ise çok yakında inşaatı tamamlandıktan sonra hizmete açılacak. Gölbaşımız hem doğa güzelliğiyle hem de büyük üniversitelerin burada yer almasından dolayı Ankara'nın en çok tercih edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Biz de Gölbaşı Belediyesi olarak Gölbaşımızın daha güzel ve en iyi bir noktaya gelmesi için çalışıyoruz.? dedi.

Heyet üyeleri de Gölbaşı'na hayran kaldıklarını belirterek, ?Çok güzel ve şirin bir yer, doğal güzellikleri harika. Üç büyük yüksek öğrenim kuruluşun da Gölbaşı'nda yer alması bizi ayrıca mutlu etti.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber