Büyükşehir'den personeline autocad kursu

Büyükşehir Belediyesi'nde görevli teknik 12 personele autocad kursu verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından belediyede görevli teknik personelin bilgi ve becerisini arttırmak amacıyla organize edilen kursa, Erciyes Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi Mühendislik Fakültesi Akipte Laboratuar Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Mehmet Güneş ve ERSEM Müdürü Derviş Karaboğa katılımıyla başlandı.

Kurs öncesi bir konuşma yapan Genel Sekreter Mustafa Yalçın eğitim insana güzellikler başta meziyetler kattığını belirterek, "Eğitimin temelinde diz çöküp sistemin içerisine girmek prensipli disipli bir şekilde ben varım demekle eğitim olur. Ben sizleri kutluyorum. Büyük balık küçük balığı yutar derlerdi ama ben öyle düşünmüyorum hızlı balık yavaş balığı yutuyor. Buradan dünyanın öte başındaki bilgiye kim daha çabuk ulaşıyorsa o başarılıdır. Bizim mesleğimiz belediyecilik sıradanlığı götürmüyor. Sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Genel Sekreter Mustafa Yalçın'ın konuşmalarının ardından bir konuşma yapan ERSEM Müdürü Derviş Karaboğa bu kurs Kayseri de ki belediyelerle gerçekleştirdiğimiz ilk eğitim programı olduğunu ifade ederek "Üniversiteler ve belediyeler seçkin kuruluşlardır. Üniversitede hastaneler ve sürekli eğitim merkezide topluma faydalı olması gereken en temel bilimlerdir. İnşallah başarılı bir eğitim programı geçireceğiniz düşünüyorum." dedi

Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan mühendis, mimar, şehir plancı, tekniker ve teknisyenlerin katılımıyla düzenlenen kursta, eğitmen Yüksek Mühendis Mehmet Ali Bektur tarafından autocad programı örnekler ve uygulamalarla katılımcılara anlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber