Yazar Canan Tan: Erkekler için de sığınma evleri açılmalı

Kocaeli'nde düzenlenen 4. Kitap Fuarı'nda konuşan yazar Canan Tan, kadınlar kadar erkelerin de ezildiğini belirterek, buna çözüm olarak ?Erkek Sığınma Evi' açılması gerektiğini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kitap Fuarı'nda yüzlerce dinleyicinin katıldığı söyleşide ilginç açıklamalarda bulunan Canan Tan, çevredeki bir çok erkeğin ezildiğini söyledi. 'Horlanan, dışlanan, ağlayan, üşüyen ve hatta eşlerinden dayak yiyen erkekler büyük acı çekiyor.' diyen Tan, "Fakat bunu gururlarına yediremeyen erkekler bunu çevreleriyle paylaşamıyor ve içlerine atıyorlar. Bu yüzden erkekler erken yaşta kalp krizi geçirerek hayata veda ediyorlar." dedi.

Bu konuya dikkat çekmek için ?Issız Erkekler Korosu' adlı kitabını yazdığını söyleyen Yazar Tan, "Acı çeken erkekler için bir şeyler yapmak istiyorum. Çünkü onlar ezilse de dışarı yansıtamadıkları için daha büyük acılar yaşıyorlar. Kadınlar ise en ufak bir sıkıntıda hemen etraftakilerle bunu paylaşıyorlar. Kadın acılarının gündemde olduğu günümüzde erkeklerin acılarına da dikkat çekmek için bu kitabı yazdım." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber