Edirne protokolü, 19 Mayıs coşkusunu vatandaşlarla yağmur altında izledi

Edirne'de protokol üyeleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikleri yağmur altında vatandaşlarla birlikte izledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trakya Üniversitesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından şehrin en işlek caddesi olan Saraçlar'da yapılan etkinliklere Edirne Valisi Gökhan Sözer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cengiz Demirci, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Demirci eşleriyle birlikte katıldı. Çok sayıda vatandaşın izlemeye geldiği gösteri protokol üyelerinin kendileri için ayrılan yerlere geçmesiyle başladı. Kucağındaki çocuğu ile programı izlemeye gelen bir anneyi gören Vali Sözer, ona bir sandalye göndererek oturmasını sağladı.

Bu arada gösterinin başlangıcında hafif şekilde devam eden yağmur etkisini artırdı. Yağmura rağmen alanı terk etmeyen protokol üyelerine şemsiyeler getirildi. Vali, Garnizon Komutanı, İl Jandarma Komutanı eşleriyle birlikte şemsiyelerin altına girerek programı takip etti. Havanın yağışlı olması nedeniyle alana tedbirli gelen vatandaşlar, yağışın başlamasıyla birlikte şemsiyelerini açtı.

Yağmura rağmen halk oyunları ekiplerinin gösterileri sonuna kadar izlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber