Sağlık kulüpleri ödül aldı

Milli Eğitim ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nün ilköğretim okulları arası düzenlediği sağlık kulübü yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 09:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık İl Müdürlüğünün çok amaçlı salonunda düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin bir ay boyunca cadde ve sokaklarda tanıttıkları projeler ödüllerini buldu. Ödül törenine yoğun ilgi gösterilirken ödül töreni öncesinde konuşma yapan Halk Sağlığı İl Müdürü Cumhur Hakkı Çankaya, Ödüllü Sağlık Projesi Faaliyet yarışması kapsamında, 17 ilköğretim okulu 14 lise düzeyinde sağlık kulübüne başvurulduğunu ve projelerinin değerlendirilmesi ile zor da olsa projede derece alanların belirlendiğini belirtti. Konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Proje yarışmasında ilkokul düzeyinde üçüncülük ödülünü Yahya Kemal İlköğretim Okulu, lise düzeyende Oltu Ziya Gökalp Bey Anadolu Lisesi aldı. Üçüncülüğe hak kazanan öğrenciler hediyelerini İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge'nin elinden aldı. İkinciliği ilkokul düzeyende Takbikat İlköğretim Okulu, Lise düzeyinde Ticaret Meslek Lisesi aldı. İkinciler ise ödüllerini Halk Sağlığı İl Müdürü Cumhur Hakkı Çankaya'nın elinden aldı. Birincilik ödülüne hak kazanan proje ise azı karar çoğu zarar isimli projeleri ile tuzu az kullanın sloganı ile yola çıkan Mecidiye İlköğretim Okulu öğrencileri aldı. Birincilik ödülü olan dizüstü bilgisayarlarını İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik'in elinden alan öğrenciler projelerini bir kez de salonda ki davetlilere anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber