Öğrencilere kitap kumbarası

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilköğretim öğrencilerine 'kitap Kumbarası' dağıttı. Proje ile öğrencilere tutumlu olma ve kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amaçlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

yıl eğitime katkı veren Pursaklar Belediyesi, 'kitap kumbaram' kampanyasını başlattı. Öğrencilere tutumlu olma ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlanan proje kapsamında Pursaklar'daki binlerce öğrenciye 'kitap kumbarası' dağıtıldı. Kampanyada öğrencilerin biriktirdikleri paralarla istedikleri kitapları alıp okuyabileceği kaydedildi.

Tutumlu olmanın önemli bir davranış olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, başlattıkları kampanya ile öğrencilere tutumlu olma ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Birçok okulu gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlara hazırlanan kitap kumbaralarını dağıtan Başkan Çetin, kitapların önemini ve tutumlu olmanın eğitimdeki yerini öğrencilere anlattı. Okunan kitapların her bir sayfasının yıllar süren birikimin ürünü olduğunu ifade eden Çetin, ?Yarınlara hazırlanan ve gelecekte büyük işler başarmaya azmetmiş gençlerimizin bu tecrübeler ışığında yetişmesi için kitap okuma alışkanlığını küçük yaşta aşılamayız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber