Malatya Sümer Lisesi Müdürü Ziya Yakıcı, kalbine yenildi

Malatya Merkez Sümer Lisesi Müdürü Ziya Yakıcı, kalp krizi sonucu vefat etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 10:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Merkez Sümer Lisesi Müdürü Ziya Yakıcı, kalp krizi sonucu vefat etti.

Gece, evinde rahatsızlanan ve önce özel hastaneye götürülen, sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Ziya Yakıcı (55), burada hayatını kaybetti.

Akıncı Lisesi ve 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi eski müdürlerinden Sümer Lisesi Müdürü Ziya Yakıcı için yöneticilik yaptığı okulu Sümer Lisesi'nde tören düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim okunmasından sonra konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, ?Ziya Yakıcı Beyi, bu gece ne yazık ki geçirdiği kalp krizi neticesinde kaybetmiş bulunuyoruz. Ziya Beyi yıllardır tanırız. Kişiliği ile Türk eğitim camiasına yaptığı katkıları ile numune bir kişiliğe sahipti. Daha iki gün önce burada kermeste birlikte idik. Baş başa sohbet ettik? ifadelerinde bulunurak, duaların eksik edilmemesini istedi.

Mesai arkadaşları, öğretmen arkadaşları, öğrenciler ve yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı cenaze töreninden sonra, cenaze Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey kasabasına götürüldü.

Cenaze, öğle namazını müteakip Gündüzbey kasabasında toprağa verilecek. Yakıcı için taziyeye, Koyunoğlu Mahallesi Öz Fatih Sitesi'nde oturulacağı kaydedildi.

Ziya Yakıcı, evli ve üç çocuk babasıydı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber