Adıyaman'dan kısa kısa

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversite senato toplantısını Gölbaşı Meslek Yüksekokulunda yaptı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversite senato toplantısını Gölbaşı Meslek Yüksekokulunda yaptı

Beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Bekmez, Prof. Dr. Cemil Kara, Gölbaşı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Uluyol ve Genel Sekreter Hasan Çetintaş ile nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü önce İlçe kaymakamlığına geçti.

Burada Kaymakam Ali Edip Budan ile bir araya gelen Gönüllü, akabinde belediye binasına geçerek Başkan Vekili Mahmut Kebeli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Üniversitenin ve Gölbaşı MYO'nun gelişimi ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, iyi ilişkilerin geliştirilmesi için Kaymakam Budan ve Belediye Başkan Vekili Kebeli'yle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden ardından Gölbaşı MYO'nun yeni binasında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, devam eden çalışmalarla ilgili Müdür Yrd. Doç. Dr. Osman Uluyol'dan bilgi aldı.

Bu arada, daha önce Besni MYO'da yapılan Senato toplantısının ikincisi Gölbaşı MYO'da gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki konular ele alınarak görüşüldü.

-Kahta'da köyler arası Bocce müsabakaları-

Kahta'da, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilk defa düzenlenen köyler arası Bocce müsabakalarına 12 köy katıldı.

Eleme usulü yapılan karşılaşmalarda Köy Muhtarı Mehmet Demiral öncülüğünde oluşturulan Damlacık Köyü Bocce takımı müsabakaları kazanarak köyler arası Bocce müsabakalarında birinci oldu. Müsabakalar sonunda ikinciliği Muhtar İzet Avcı öncülüğünde Kocahisar köyü, üçüncülüğü de Hasari Aluç yönetiminde Işıktepe köyü aldı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa madalya ve başarı belgeleri İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Can ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi tarafından verildi.

-Kaymakam Esen'in muhtarlar toplantısı-

Kahta Kaymakamı Metin Esen başkanlığında, Kahta Öğretmen evinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen toplantıya ilçeye bağlı 96 köy Muhtarı ile birlikte Köylere hizmet götüren kurumların amirleri katıldı.

Kaymakam Esen yaptığı konuşmada, ilçenin büyük olması ve hizmet alanının geniş olması nedeniyle muhtarlar ve kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması ve sorun ve ihtiyaçların tespit edilerek çözüm yollarının belirlenmesi açısından bu tür toplantıların önemli olduğunu belirtti.

Kaymakam Esen ilçeye bağlı 96 köy ve 117 mezraa bulunduğunu, tüm muhtarların aynı derecede önemli olduğunu belirtti.

Açılış konuşmasının ardından divan üyelikleri seçimi yapıldı, Sırakaya ve Işıktepe Köyü muhtarlarının divan üyesi olarak seçildiği toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliği faaliyet raporu Özel İdare Müdürü Mehmet Can tarafından okundu. Yapılan çalışmalar hakkında istatistiki bilgilerin açıklanmasının ardından Kaymakam tarafından KHGB faaliyetleri hakkında açıklamalar yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber