Rektör Gönüllü, Gölbaşı'nı ziyaret etti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversite senato toplantısını Gölbaşı Meslek Yüksekokulu'nda yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rektör yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Bekmez, Prof. Dr. Cemil Kara, Gölbaşı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Uluyol ve Genel Sekreter Hasan Çetintaş ile nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Kaymakam Ali Edip Budan ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kebeli'yi ziyaret etti. Ziyaretlerde üniversitenin ve Gölbaşı MYO'nun gelişimi ve çalışmaları hakkında bilgi veren Gönüllü, iyi ilişkilerin geliştirilmesi için Kaymakam Budan ve Belediye Başkan Vekili Kebeli'yle görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Gölbaşı MYO'nun yeni binasında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, devam eden çalışmalarla ilgili Müdür Yrd. Doç. Dr. Osman Uluyol'dan bilgi aldı.

Bu arada daha önce Besni MYO'da yapılan senato toplantısının ikincisi Gölbaşı MYO'da gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki konular görüşüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber