Döşemealtı ve Kepez'den Konyaltı Plajları'na direkt ulaşım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yazlık toplu ulaşım hat çalışması yaptı. Varsak ve Döşemealtılı vatandaşlar, her 20 dakikada bir hareket eden şehir içi toplu taşıma araçlarıyla Konyaltı Plajları'na ulaşabilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da yaz mevsiminin yaklaşması ve sezonunun açılmasıyla birlikte Döşemealtı ve Varsaklı vatandaşların Konyaltı sahilinden daha kolay yararlanmaları için direkt toplu taşıma seferleri başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı dönemsel (yazlık) hat çalışmasıyla Kepez, Varsak ve Döşemealtılı vatandaşları, gece yarılarına kadar her 20 dakikada kalkan şehir içi toplu taşıma araçlarıyla Konyaltı Plajları'yla buluşturuyor. Varsak veya Döşemealtı merkezinden şehir içi toplu taşıma araçlarına binen Antalyalılar, direkt olarak Konyaltı Plajları'na ulaşabiliyor.

Döşemealtı merkezinden kalkan 509 D tabelasını taşıyan toplu taşıma araçları, Antalya Şehirlerarası Terminali önünden Dumlupınar Bulvarı'nı takip ederek, Akdeniz Üniversitesi Kampusu önünden, Antalyaspor Kavşağı'ndan geçerek Konyaltı Sahili'ne ve plajlara ulaşıyor. Döşemealtı'ndan kalkan şehir içi toplu taşıma araçları, Akdeniz Bulvarı boyunca ilerleyerek Sea Life Oteli Kavşağı'ndan dönerek aynı güzergâhı izleyip Döşemealtı'na ulaşıyor. Sabah saat 05.40'ta ilk seferine başlayan toplu taşıma araçları, son seferini saat 22.30'da yapıyor.

VC 57 D tabelalı toplu taşıma araçları, Varsak Pazaryeri'nden çıkış yaparak Kütükçü, Şelale Caddesi, Zafer Mahallesi'ni (ANTKOP Siteleri) geçerek Çallı Kavşağı'na ulaşıyor. Güllük Caddesi ve 100'üncü Yıl Bulvarı'nı takip eden toplu ulaşım araçları, Antalyaspor Kavşağı'ndan Akdeniz Bulvarı'na inerek Varsaklı ve Kepezli yurttaşları, Konyaltı Plajları'na taşıyor. VC 59 D tabelalı toplu taşıma araçları da yine Varsak'tan kalkış yapıp, Sütçüler, Hüsnü Karakaş Mahallesi, Yeni Hal, Teomanpaşa Mahallesi'ni geçerek Kızılırmak Caddesi'nden Gazi Bulvarı'na ulaşıyor. Çallı Kavşağı'nı geçip İller Bankası Kavşağı'ndan dönerek Dumlupınar Bulvarına ulaşan VC 59 D tabelalı şehir içi toplu taşıma araçları, Akdeniz Üniversitesi Kampusu önünden geçerek Akdeniz Bulvarı ve Konyaltı Plajları'na ulaşıyor. Varsaklılar her 20 dakikada bir, sabah 06.15'ten 22.00'ye kadar Konyaltı Plajları'na rahatça gidip gelebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber