SESİAD, üyelerini liderliğe hazırlıyor

Eğitim uzmanı İsmail Karasu, "Her yönetici lider olmak zorunda. Her lider yönetici olmak zorunda değil. Etkilemek için güçlü olmalısınız. Eğitimle lider olunur." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) tarafından düzenlenen 'Liderlik ve Yönetim Becerileri' konulu eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan SESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelmeli, ?SESİAD olarak yıllık takvimimiz içinde yurt dışı iş gezileri ve toplantıları, yurt içi iş gezileri, fuarlar, seminerler ve konferanslar önemli yer tutmaktadır. Bu anlamda bağlı olduğumuz TUSKON'un misyonuna hizmet etmekten gurur duyuyoruz. TUSKON, iş adamları derneklerinin bir araya gelmesiyle 2005 yılında İstanbul'da kurulan bir konfederasyondur. TUSKON bünyesinde, bugün itibarı ile Türkiye genelinde, 80 ilde 172 iş adamı derneği ve bu derneklere üye 40 bin girişimciyi temsil etmektedir.? diye konuştu.

Seminerin sunumunu yapan Eğitim uzmanı İsmail Karasu ise "Bir kişi, her şeyi değiştirebilir. Gerçek lider her şeyi değiştirebilir. Önce buna inanması ve kendine güvenmesi lazım. Her yönetici lider olmak zorunda. Her lider yönetici olmak zorunda değil. Liderlik yapmanız için etkili olmalısınız. Etkilemek için güçlü olmalısınız. Eğitimle lider olunur." şeklinde konuştu.

Hizmet ve ürünlerde mükemmelliği yakalamak gerektiğini anlatan Karasu, şöyle devam etti: "Çalışanlarına değer verirsen o da müşteriye değer verir. Sattığın kadar ayakta kalırsın. Her şeyin tam olmasını beklersen hiçbir şeyi yapamazsın. Tüccarın masrafları akıllı, süsü de ölçülü olacaktır. Reklamınızı yapmaktan asla vazgeçmeyin. Lider doğulmaz, olunur."

Seydişehir Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen seminere İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Ahmet Altunel, SESİAD Başkanı Mustafa Çelmeli'nin yanı sıra iş adamı ve yöneticiler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber