Mamaklı minik boksörler madalyaları topladı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı, Gençlik Haftası kapsamında Ankara 19 Mayıs Spor Stadyumu'nda yapılan turnuvada madalyaları topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Müsabakada, Mamak'ın sert yumrukları, 5 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük elde ederek 12 madalyanın sahibi oldu. Alt minik, üst minik, yıldız, genç ve büyük kategorilerinde yarışan boks takımı, Haziran ayı'nda gerçekleşecek müsabakalara hazırlanıyor.

Ankara 19 Mayıs Spor Stadyumu Şefik Tetik Boks Salonu'nda gerçekleşen, 150'nin üzerinde sporcu ve 15 kulüp katıldığı müsabakaya Mamak Belediyesi Boks Takımı 14 sporcuyla katıldı. Takımların kıyasıya mücadele ettiği, nefes kesen maçlar sonunda takım sıralamasında rakiplerine açık ara fark atan Mamak Belediyesi Boks Takımı'ndan 69 kiloda Muammer Yakar, 91 kiloda Osman Meşe, 65 kiloda Hüseyin Ali Arayıcı, 52 kiloda Oğuzhan Celil Balcı ve 52 kiloda Serdar Şaybak birinci oldu.

Haftanın beş günü 40 sporcusuyla Şefik Tetik Boks Salonu'nda çalışmalarını sürdüren boks takımı, bugüne kadar 200'ün üzerinde madalya, onlarca sertifika ve üç kupa aldı. Alt minik, üst minik, yıldız, genç ve büyük kategorileri bulunan takımın alt minikleri Haziran ayında Sinop'ta, üst minikleri de yine Haziran ayında Kars'ta gerçekleşecek müsabakalara hazırlanıyor.

Başarının disiplinli, çok çalışmayla ve sunulan imkânlarla geldiğini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Takımlarımızdan başarı geldikçe bizler de emeğimizin boşa gitmediğini görüyor ve geleceğe daha güvenle ve umutla bakıyoruz. Gençlerimizin bu başarıları ile gurur duyuyoruz. Başarılarından dolayı Boks Takımımızı kutluyorum.? dedi.

Takımın antrenörü Mücahit Orak ise yaptığı açıklamada, "Mamak'ta çok kaliteli sporcular var. Destekler arttıkça başarılarımız eminim ki devam edecek. Boks takımımızın alt yapısın da şu anda 40 sporcu bulunuyor. Sporcularımıza tüm imkânları, spora ve sporcuya önem veren ve desteklerini üzerimizden eksik etmeyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül sunuyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber