Arınç: TOKİ halkın en çok güven duyduğu kurumlardan

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2005 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Türkiye'de halkın en çok güven duyduğu kurumlardan biri olduğunu bildirdi.

Manisa'da Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılacak 416 konutun temel atma törenine katılan Arınç, "TOKİ'nin 10 yıl vadeli kira öder gibi vatandaşları ev sahibi yaptığını, bunun karşılığında da tek beklentisinin "Allah razı olsun" sözcüğü olduğunu söyledi.

Manisa-Akhisar yolunun tek şeritli yoldan, duble yola dönüştürüldüğünü ve dün bu bölgede incelemelerde bulunduğunu belirten Arınç, "Tek şeritli yoldan uçak pisti gibi bir yol haline gelmiş. (Aferin duble yollar yaptılar. Ancak ne oldu? Duble çukurlar var üstünde.) Dün gelirken duble çukurlar aradım yolun üstünde. Bırakın duble çukurları, bir tabak kadar çukur göremedim yolda. Türkiye'de bazı insanlar, boğaz projeleri yapılırken, boğaz geçişleri yapılırken de karşı çıktılar. Başka işlere de engel olmaya çalıştılar. Dürüstlük budur ki, (Duble yol güzel ama duble çukurlar var) diyenlere, o çukurlu yoldan sen geçme arkadaş demek geliyor içimden. İktidar seçim sandıklarında değişir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber