Milletvekili Demir, eğitime destek veren Yeşilyurt'a teşekkür etti

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki bir heyetle Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt'u ziyaret ederek, yapımı devam eden Asarcık İmam Hatip Lisesi (İHL)'ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Asarcık ilçesinde yapımı kısa süre önce başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatına büyük bir destekte bulunan Cemal Yeşilyurt, Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'le birlikte Asarcık Kaymakamı Sedat Ateş, AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora ve çok sayıda partiliyi kabul etti.

Cemal Yeşilyurt'a, eğitime bugüne kadar verdiği destek için teşekkür eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "İl merkezinde ve farklı illerde olduğu gibi Asarcık ilçemizde yapımına başlanan İHL'ye önemli bir katkınız oldu. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Hayırseverlerin desteği olmasa bu tür kurumların yapılması gecikir. Duyarlı hayırseverler sayesinde bu binalar kısa sürede tamamlanıp, hizmete açılıyor. Bunun için sizlere tekrar teşekkür ediyoruz." dedi. Demir, Kavak ilçesinde yapımına başlanacak İHL için de Yeşilyurt ailesinin destek vermesini istedi.

Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt ise eğitime verdikleri desteklerden bahsederek, "Samsun dışında, Karabük ve Trabzon'da eğitim yatırımlarımız var. Yeşilyurt A.Ş hayırla büyüyen bir müessesedir. Milli eğitime gönül vermiş bir insanım. Son 7 yılda 16 milyon TL civarında eğitime yatırım yaptık. Asarcık İHL'nin bir an evvel tamamlanması için de bir katkımız oldu. İmkanlar ölçüsünde desteklerimiz sürecek." diye konuştu. Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, eğitime verdiği katkılardan dolayı Cemal Yeşilyurt'a, Semazen üzerinde Kur'an-ı Kerim'den ayet bulunan bir çerçeve hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber