Arhavi'de Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü coşkulu geçti

Artvin in Arhavi ilcesinde 6'ıncısı düzenlenen Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü coşkulu geçti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Artvin in Arhavi ilcesinde 6'ıncısı düzenlenen Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü coşkulu geçti. Etkinliğe katılanlar sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak araçlarla Çifte Köprü'ye hareket etti. Doğa severler tabiatla iç içe güzel bir gün geçirdi.

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl yine yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinliğe, Arhavi Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Nihat Çağlar, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, ilçe Emniyet Müdürü Özkan Baran, Gençlik Hizmetleri Spor ilçe müdürü Erol Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Namık Köse oğlu, Belediye Meclis Üyesi İdris Kefel Orman İşletme Müdürü Metin Kaya katıldı.

Günler öncesinden yürüyüşün yapılacağı güzergahın hazır hale getirilmesi için yoğun çaba sarf eden Arhavi Kaymakamlığı, Arhavi Belediyesi ve Arhavi Turizm Derneği. Çevreye duyarlılığın özellikle vurgulandığı ve bu konuda gerekli tedbirlerin alındığı gezide, Mençuna Şelalesi ve güzergâh boyunca yol bakım ve onarımı, çevre temizliği hakkında uyarı levhaları yerleştirildi.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz Mençuna Şelalesi doğa yürüyüşünün altıncısını, güzel bir organizasyonla ve katılımla gerçekleştirdik. İlçemizin doğal zenginliklerini ortaya çıkarmak, korumak ve yaşatmak adına yaptığımız bu etkinliğimiz, halkımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin katkı ve destekleriyle amacına ulaştırılmıştır. Etkinliğe destek olan, emek veren, katılan herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin değerlerini ortaya çıkartmak adına gösterilen bu hassasiyetimizi gören tüm doğa sever katılımcıların ve halkımızın, bundan sonra yapılacak çalışmalara destek vermelerini ve katkı sunmalarını bekliyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber