İzmirli 380 hacı piknikte buluştu

İzmirli 380 hacı ve umre arkadaşı, TREK Turizm tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen piknik programında biraya gelerek, anılarını paylaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çiçekli Köyü'ndeki pikniğe, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da katılarak hacı adaylarını yalnız bırakmadı. Uhrevi dostlukların hiçbir zaman bitmeyeceğini belirten TREK Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gürbüz, ?Dört yıldır birlikte umre ve hac dönemlerinde kutsal topraklara yolculuk yaptık. Bu yolculuk, büyük yolculuğun adeta provası oldu. Burada edindiğimiz dostlukları ise yine sizlerden gelen istek ve öneri doğrultusunda piknik adı altında tekrar bir araya getirdik. ?dedi.

Umre ve hacı adaylarının piknikte bir araya gelmesinin güzel bir duygu olduğunu belirten Milletvekili Nesrin Ulema, böylesine güzel bir etkinlikte bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Organizasyonu üstlenen emekli eğitimci Hasan Tekin ise kutsal topraklarda başlayan dostluğun sosyal etkinliklerle devam etmesinin çok önemli bir duygu olduğunu söyledi. Bu sayede hacı adaylarının anılarını tazelediğini belirten Tekin, ?Mübarek beldelerde yapılan ibadetler, tekrar tazelenerek aynı zamanda imani gelişime önemli katkı sağlıyor. Bu amaçla bu tür organizasyonları geleneksel hale getirdik. Seneye daha fazla katılımla piknikleri devam ettireceğiz.? şeklinde konuştu.

Piknik programı, Kur'an-ı Kerim okunması ve Türk Tasavvuf Musikisi eşliğinde sohbetler eşliğinde ikramlarla devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber