Hisarcık'ta 'Benim İçin Ayda İki Paket Sigara İçme' projesi

Hisarcık Kaymakamlığı ve Hisarcık Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği " Benim İçin Ayda İki Paket Sigara İçme" projesi kapsamında ilköğretim okulları ve liseler arası düzenlenen kısa öykü yarışması sonuçlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

" Benim İçin Ayda İki Paket Sigara İçme" projesinin ilçede sigara bırakmaya yönelik farkındalık oluşturması bakımından büyük fayda sağladığını vurgulayan Hisarcık Kaymakamı Mustafa Koç," Öğrencilerin kendilerini yazınsal olarak ifade etmeleri ve kişisel cesaretlerini kazanmaları amacıyla yapılan bu yarışma hem onların hayal dünyasını geliştirmelerine yardımcı olacak hem de derslerine olumlu katkılar sağlayacaktır. Alınan her kitap okunduğunda eminim insanlar olumlu anlamda kendilerini geliştirecekler ve bunun faydasını da ileriki hayatlarında göreceklerdir. Sigara bırakmaya ve kitap almaya dikkat çekmek için yapılan bu projede hem para ödülü hem de kitap ödülü verilmesi katılımın artmasına vesile oldu. İkincisini yaptığımız bu proje hem öğrencilerin kendi istedikleri kitapları almaları bakımından hem de ilçede kitap okumaya dikkat çekmesi açısından son derece önemlidir. Bu amaçla bu projede emeği geçen herkesi ve her kurumu kutluyor ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

" Benim İçin Ayda İki Paket Sigara İçme" projesi kapsamında ilköğretim okulları ve liseler arası düzenlenen kısa öykü yarışması sonucunda İlköğretim Okulları Kategorisinde Atatürk İlköğretim Okulundan Elif Işık birinci, Nergis Dinç ikinci, Hasanlar İlköğretim Okulundan Habibe Kırlı üçüncü oldu. Ortaöğretim Okulları Kategorisinde Anadolu Öğretmen Lisesinden Beyza Altundağ birinci, Rabia Burmalı ikinci, İmam Hatip Lisesinden Selma Dinç üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Değirmenci tarafından kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber