Aşkaleli miniklerin mezuniyet töreni, renkli görüntülere sahne oldu

Aşkale Gültekin Zegerek Anaokulu tarafından düzenlenen Geleneksel Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşkale Gültekin Zegerek Anaokulu tarafından düzenlenen Geleneksel Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Okul müdürlüğü tarafından 'Minik Yüzler' fotoğraf sergisi ile başlatılan etkinlikler Şenlik Yürüyüşü, Minik Eller Sanatsal Etkinlikler Sergisi ve Uçurtma Şenliği ile devam etti.

Aşkale Gültekin Zegerek Anaokulu Müdürlüğü son olarak Halk Eğitimi Merkezi Salonunda Geleneksel Okul Öncesi Şenlik Gecesi düzenledi. Gece, ilçe Kaymakamı Asalet Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman ve öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Kahraman Karalı, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti. Karalı, "Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim, gömleğin ilk düğmesidir ve bunun doğru iliklenmesi gerekir. Doğru iliklenen ilk düğme bir insanın gömleğini düzgün gösterdiği gibi okul öncesi eğitimde yapılan doğru hamleler de çocuklarımızı yarınlara daha iyi yetişmiş olarak taşıyacaktır."dedi. Gösterilerde hünerlerini sergileyen minikler izleyicilerden büyük alkış aldı. Program çocukların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber