Tütüncü Ahatlı ve Yeni Doğan mahallelerini ziyaret etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet ve imarla ilgili problemlerini çözerek gecekonduların yerine modern konutların yapılmasının önünü açtığı Ahatlı ve Yeni Doğan mahallelerinin muhtarlıklarını ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan ve Zabıta Müdürü Ömer Ali Acar'ın da hazır bulunduğu ziyarette Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, muhtarlarla mahallelere yapılacak hizmetlerle ilgili koordinasyon toplantısı yaptı. Başkan Tütüncü, ilk olarak Yeni Doğan Mahalle Muhtarı Nasuh Özyurt ile bir araya geldi. Özyurt, mahallenin mülkiyet probleminin çözümünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi .

Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Ahatlı Mahalle Muhtarı Tahsin Mutlucan ile buluştu. Mutlucan, mahallede yeşil alan çalışmalarına ağırlık verilmesini talep etti. Tapu problemini çözmeleri, kat artışına yönelik imar planı tadilatı çalışması yapmalarından sonra Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerinde ciddi bir yapılaşmanın olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, "Bu yapılaşmanın 6-8 ay gibi bir zamanda tamamlanmasının ardından, üç mahalledeki yol, kaldırım ve park çalışmalarına ağırlık vereceğiz" dedi.

Ahatlı Mahallesi'ne, bu yıl, ya da 2013'ün ilk çeyreğinde park yapacaklarının bilgisini veren Başkan Tütüncü, bölgeye içerisinde spor alanlarının ve oyun mobilyalarının olacağı oyun parkı kazandıracaklarını ve mahalledeki hizmet veremez hale gelen parkaları da yenileyeceklerini kaydetti. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, bölgedeki kullanılamaz hale gelen toprak futbol sahasını, alt yapısını yenileyerek, gençlerin ve çocuklarını hizmetine sunacaklarını dile getirdi. Yapacakları alt ve üst yapı çalışmaları ile üç mahallenin şehirleşme sürecinin tamamlanacağını belirten Başkan Tütüncü, bölgeye yapılması planlanan Merkez Bankası Antalya Şubesi hizmet binası ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin de mahallelere sosyal ve ekonomik canlılık getireceğini vurguladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ahatlı Mahallesi'nde 1, Kültür Mahallesi'nde 1, Yeni Doğan Mahallesi'nde 2 yeni park çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber