Aralarında mübaşir ve avukatların da bulunduğu suç örgütüne yönelik operasyon

Antalya'da polis tarafından dolandırıcılık yaptıkları ve rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan aralarında mübaşir ve avukatların da bulunduğu suç örgütü üyeleri sağlık kontrolünden geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından dün bir suç örgütüne düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlıların sorgusu devam ediyor.

?Nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet' iddiasıyla gözaltına alınan örgüt lideri R.E. eşi Y.E., Antalya Barosu'nda görevli avukatlar M.E.K. ve M.S. Antalya Adliyesi'nde görevli mübaşirler E.K. ve C.Ö. ile örgüt üyesi M.D., T.K., M.Ö. ve V.Ş.Ö. sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan mübaşir A.B ve örgüt üyesi olduğu iddia edilen G.Y. sorgularının ardından serbest bırakıldı. Zanlıların yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Antalya mali polisi tarafından dün düzenlenen operasyonda zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 adet kılıç, balta, 3 adet tabanca, jummer cihazı, telsiz, kelepçe ve kaşeler ele geçirilmiş, örgütün dolandırdığı 30 müştekiye de ulaşılmıştı.

Zanlıların, ?adliyedeki davalarınızı, Danıştay'da işinizi çözeriz, işe yerleştiririz' şeklinde vaatlerle bulunarak vatandaşları dolandırdıkları ve rüşvet aldıkları iddia edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber