Boğazlıyan'da lise öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Yozgat Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, yıl sonu mezuniyet programı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 21:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet programına Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz, öğretmenler, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda öğrenciler hem diploma aldı hem bir arada eğlenmenin mutluluğunu ve coşkusunu aileleriyle birlikte yaşadı.

Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, gençlerin, ülkenin ve milletin gelecek aydınlık yüzü olduğunu söyledi. Yılmaz, "Her ne kadar okul ve aileleriniz sizlere benzersiz katkı sağlasa da bugün sizler de kendi çabanız ve emeğiniz ile buralara kadar geldiniz. Ne kadar mutlu olsanız ve övünseniz azdır. Bu vesile ile siz değerli öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarınızda ve eğitimlerinizde başarılar diliyorum." dedi.

Veliler adına konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Alim Köse ise zamanın su misali akıp gittiğini, hızla akıp giden zaman sonunda öğrencilerin lise yıllarının sonuna geldiğini söyledi. Öncelikle çocukların eğitiminde üstün gayret gösteren, fedâkarlık, sabır ve şefkatle onları geleceğe hazırlayan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesi idaresi, öğretmen ve tüm personele veliler adına teşekkür eden Köse, "Gençlerimiz uzun bir yola çıkıyor. Bu yolda mutlaka herkesin bir ideali ve hedefi olur. Bu hedeflere ilerlerken zorlandığınız durumda aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız yolunuz aydınlatacaktır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, öğrenciler törenle diplomalarını alırlarken, büyük bir coşku içerisinde de keplerinin havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber