Kamu müteahhitleri, inşaatların bitirilme sürelerinin kısalığından şikayetçi

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaatların bitirilme sürelerinin kısa olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karslıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz'ı ziyaret etti. AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, kamu müteahhitlerinin aldığı inşaatlara verilen bitirme sürelerinin az olmasının kendilerini mağdur ettiğini vurguladı. Düzeltilene kadar bu konuyu gündemlerinden düşürmeyeceklerini aktaran Karslıoğlu, kanunlar çerçevesinde gerekli eylemleri yapacaklarını ifade etti. Sivil toplum kuruluşların öneminin her geçen gün artığına dikkat çeken Başkan Karslıoğlu, önümüzdeki günlerde dernek olarak Müteahhitler Federasyonu'na başvuracaklarını kaydetti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kırılmaz ise Meclis'ten geçen kentsel dönüşümle ilgili yasanın ülke için olduğu gibi Adana açısından da hayati önemi bulunduğunu anlattı. 2B Yasası'nın Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra kentsel dönüşümle ilgili harekete geçeceklerini dile getiren Kırılmaz, yakın zamanda bu konuda somut projelerle halkın karşısına çıkacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber