Vali Güvenç, bıçaklanan doktoru ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, düşük yapan kadının kocasının bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan Uzman Doktor Muhittin Telli'yi hastanede ziyaret etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, düşük yapan kadının kocasının bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan Uzman Doktor Muhittin Telli'yi hastanede ziyaret etti.Vali Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile birlikte yaralı Doktor Telli'yi, saldırıya uğradığı ve tedavisinin yapıldığı özel OSM Hastanesi'nde ziyaret etti. Hastane yöneticisi ve doktorlarının da hazır bulunduğu ziyarette; Doğum Uzmanı olan ve aynı zamanda hastanenin Tüp Bebek merkezi sorumlusu olarak görev yapan Dr. Muhittin Hikmet Telli'ye geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Doktora şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu ifade eden Vali Güvenç, Bu tür olayların olması iyi değil, gönül istemez. Tedavi ettiğin insanın saldırması kabul edilebilecek bir şey değil. Umarım bir daha böyle sıkıntılı durumlar olmaz. Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede görevinizin başında olursunuz dedi. Telli'nin durumunun iyi olduğunu öğrendikten sonra, hastanede vatandaşlarla da görüşen Güvenç, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunup hastaneden ayrıldı.

SALDIRGANIN SORGUSU SÜRÜYOR

Öte yandan, 2'nci kez eşinin düşük yapması nedeniyle tartıştığı doktoru bıçaklayan hamile kadının kocası Nasır Kaplan'ın ise polis sorgusu sürüyor. Olayın ardından gözaltına alınan Kaplan'ın, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusunun tamamlanmasının ardından öğleden sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber