Şikayetten vazgeçirmek isterken canından oldu

Sancaktepe'deki iki grup arasında yaşanan kavgada bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesi, bir kişinin de yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sancaktepe'deki iki grup arasında yaşanan kavgada bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesi, bir kişinin de yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Kavganın, daha önceki bir kavga sebebiyle yapılan şikayetin geri çekilmesi talebi sonrasında yaşandığı öğrenildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.

Sancaktepe'deki bir kırathanede bir ay önce iki grup arasında yaşanan kavgada darp edilen iş yeri sahibi Mehmet Ş.(38) ile Gökhan A.(25) polise giderek Salih Yıldırım (28) ve Mustafa O.'dan (35) şikayetçi oldu. Üzerinden bir ay geçen olayın devamında önceki akşam 03.00 sıralarında Mehmet Ş. ile Gökhan Ş. kıraathaneyi kapattıktan sonra evlerine gitmek üzere dışarı çıktı. Haklarında şikayetçi oldukları Salih Yıldırım ile Mustafa O., ikilinin önünü keserek şikayetlerinden vazgeçmelerini istedi. Sözlü tartışmanın büyümesiyle bıçaklı kavgaya dönüşen olayda Salih Yıldırım hayatını kaybetti, Mustafa O. ise yaralandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan soruşturmada olaya karıştıkları belirlenen Gökhan A. ile Mehmet Ş. polis tarafından yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan zanlılardan Gökhan A. karşı tarafından kendilerine bıçak çektiğini söyleyerek ?Bıçağı ellerinden aldığımı hatırlıyorum. Ancak başka bir şey hatırlamıyorum.? dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber