MHP İzmir İl Başkanı Karataş, adaylığını açıkladı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 3 Haziran tarihinde yapılacak 10.Olağan İl Kongresi öncesi il başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 3 Haziran tarihinde yapılacak 10.Olağan İl Kongresi öncesi il başkanlığı için adaylığını açıkladı. Necat Karataş, Kasım 2011 tarihinden buyana il başkanlığı görevini üstlendiğini ve bu sürede içerisinde birlik ve beraberliğin sağlanmasına dikkat ettiğini kaydetti.

Türkiye'nin terör başta olmak üzere diğer alanlarda da iyi yönetilmediğini savunan Karataş, "Ülkemizde böyle acıları ve talihsizlikleri yaşarken İzmir'de ise durum hiç de iç açıcı değildir. Cenab-ı Allah'ın sanki özenerek yarattığı güzel şehrimiz idari manada iki siyasi yapının çatışma alanına dönmüştür. Bir yanda İzmir'i uzun yıllardır yöneten CHP'li belediyeler diğer yandan İzmir'i almak için sanal projelerle ortaya çıkan AKP hükümetinin çekişmesi. Bu iki partinin çekişmesi yüzünden; İzmir adını yolsuzluklarla, EXPO istifalarıyla, gece operasyonlarıyla, şehri terk eden sanayicileriyle, bozuk yollarıyla, liman meselesiyle, tamamlanmamış metrosuyla ve alt yapı sorunlarıyla duyurmuştur. Sonuç itibariyle İzmir hak ettiği yere bir türlü gelememiş, İzmirliler de hak ettiği hizmeti alamamıştır. Artık İzmir'de süregelen bu iktidar oyunu durdurulmalı. İzmirli MHP'liler bu oyunu bozmalıdır." dedi.

Partisinin İzmir ve Türkiye'de yaşanan bu gidişe dur diyeceğini belirten Necat Karataş, "Bizim de defalarca ifade ettiğimiz gibi ilçe kongrelerimizden ve İzmirli MHP'lilerin vicdanından çıkan bir tek ses vardır; O da gerçekleştirilecek olan ilk yerel yönetim seçimlerinden MHP'nin zaferiyle çıkmaktır. Biz bunun için azmettik, bunun için mücadele veriyoruz, vereceğiz. Başbuğumuzun izinde hepinizi kutlu yürüyüşümüze davet ediyorum. Saflarımızı sıklaştırıp, Türkiye için, İzmir için birliğe ve bütün olumsuzluklara dur demeye çağırıyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber