Şırnak'ta göçmen kaçakçılığında 4 tutuklama

Şırnak Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen göçmen kaçakçılığı operasyonlarında yakalanan ve aralarında Bangladeş uyrukluların da bulunduğu 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemede tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Aksaray, Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Şırnak'ta eş zamanlı yapılan operasyonlarda, göçmen kaçaklığı yapan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların 500'e yakın kaçak göçmenin yurda kaçak yollarla girmesi olayına karıştıkları iddia edildi.

Şahıslar, emniyetteki sorgulamalarının ardından, göçmen kaçakçılığı iddiası ile savcılığa sevk edildi. Gece geç saatlere kadar süren mahkemeye çıkartılan 7 sanıktan; Bangladeş uyruklu H.B., Cizre nüfusuna kayıtlı İ.N., Hatay nüfusuna kayıtlı Ç.Y. ve İstanbul nüfusuna kayıtlı F.Ç., tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Öte yandan, sanıkların adliyeden çıkışı sırasında sadece Bangladeş uyruklu H.B.'nin yüzünü kapatması ise dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber