Bakan Faruk Çelik, 'Ehlen ve Sehlen Sayın Bakanım' pankartıyla karşılandı

Şanlıurfa'da, 'Örnek Köy Ovacık Projesi' kapsamında, alt yapı sorunları giderilen köye ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Arapça 'hoş geldiniz' anlamına gelen 'Ehlen ve sehlen sayın bakanım' yazılı pankartla karşılandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çamurdan kurtulup, parke taşlarının döşendiği köyde coşkulu bir kalabalığın beklediği Bakan Çelik, Politikacı söyler gider, yazar neye yazar sigara paketine yazar bitince çöpe atar ama siyasetçi sözünün eridir, söyler ve yapar, gelir de milletle yüz yüze alnı açık bir şekilde karşınızda dururö dedi.

İl Özel İdare tarafından Hilvan İlçesine bağlı Ovacık Köyü'nde başlatılan 'Örnek Köy Ovacık Projesi' hayata geçirildi. Daha önceden yolları bozuk, içme suyu ve kanalizasyonu olmayan köyde proje kapsamında alt yapı çalışması tamamlanması üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti Milletvekili Emin Önen ile birlikte Ovacık Köyünü ziyaret etti. Alt yapı sorunları giderilen örnek köyde ellerinde Türk bayrağı bulunan köylü çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan ve Arapça, 'hoş geldiniz' anlamına gelen 'Ehlen ve sehlen sayın bakanım' yazılı pankartların asıldığı köyde Bakan Çelik, kendisini karşılamak için uzun kuyruk oluşturan köylülerle tek tek tokalaştı.

SİYASETÇİ İLE POLİTİKACININ FARKI

190 Haneli Ovacık Köyünde yapılan hizmetlerden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, toplanan köy halkı için meydanda bir konuşma yaptı. Siyasetçi ile politikacının ayırt edilmesi gerektiğini ifaden eden Bakan Çelik, söyle konuştu. Politikacı söyler gider, yazar neye yazar sigara paketine yazar bitince çöpe atar ama siyasetçi sözünün eridir; söyler yapar, gelir de milletle yüz yüze alnı açık bir şekilde karşınızda durur. Şanlıurfa'nın mezralarıyla birlikte 3 bin 500 yerleşim birimi var. Bunların dertleri çok ama her derde derman olmak için herkes uğraş veriyorö diye konuştu

BAKAN'IN ZOR ANLARI

Konuşmalarının ardından yanında getirdiği oyuncak ve çikolataları etrafını saran çocuklara dağıtan Bakan Çelik, zor anlar yaşadı. Bakanın hediye dağıttığını gören çocuklar, zaman zaman izdihama neden olurken, Çelik evlerinin damında kendisini izleyen kadınlara da çikolata verdi. Ovacık Köyü'nden ayrılan Bakan Çelik, daha sonra Hilvan İlçesine geçerek, belediyeyi ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber