Turkcell'den karne hediyesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 10:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Turkcell ve İstanbul Çocuk Tiyatrosu, ''Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali'' gösterisi için 07-15 Haziran tarihleri arasında biletix.com.tr veya Trump Towers Tiyatrosu gişesinden alınan biletlerde yüzde 30'a varan indirim uygulayacak.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasındaki seanslara alınan biletlerle sınırlı olan kampanyadan faydalanmak için 15 Haziran'a kadar biletix.com.tr veya Trump Towers Tiyatrosu gişesinden bilet almak gerekiyor.

Her yaşta müzikseverin popüler şarkılarla dahil olduğu gösteride Kenan Doğulu'nun sevilen şarkısı ''Çakkıdı'' da çocuklarla buluşacak. Mickey Mouse ve arkadaşlarının ''Küçük Deniz Kızı'', ''Aladdin'' ve Disney/Pixar'dan ''Oyuncak Hikayesi''nin yıldızlarıyla birlikte sunacağı gösteride Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy hip hop, swing, pop, reggae,rock, country ve başka pek çok tarzdan esinlenen müziklerle eğlenecek. Tüm aileye yönelik müzik festivalinde Prenses Ariel, Sebastian, Ursula, Prenses Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz Lightyear ve Jessie'nin de aralarında bulunduğu 25'den fazla Disney karakteri rol alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber