AİBÜ'de görev değişikliği

Haber Giriş : 27 Haziran 2005 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İzzet Baysal Tıp Fakültesi Dekanlığı'na, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Metin atandı.

Prof. Dr. Ahmet Metin, İzzet Baysal Tıp Fakültesi Dekanlığı'nda yapılan tören ile görevi Prof. Dr. Cihangir Uyan'dan devraldı. Devir teslim töreninde konuşan AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Yaşar Akbıyık, üniversitelerin kurumsallaşmasının zaman aldığını belirterek, "Abant İzzet Baysal Üniversitesi, kısa süre içinde kurumsallaşmış ve kendisinden daha önce kurulan birçok üniversiteyi geride bırakmıştır. Bu üniversite bir cazibe merkezi olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Üniversitemizde görev yapmak isteyen çok sayıda öğretim üyesi vardır. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin büyük hayırsever İzzet Baysal'ın idealleri doğrultusunda gelişmesi, hepimizin ortak arzusudur" dedi.

Görev süresini dolduran Prof. Dr. Cihangir Uyan'a hizmetleri için teşekkür eden Prof. Dr. Yaşar Akbıyık, yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Metin'in de başarılı olacağına inandığını söyledi. Prof. Dr. Ahmet Metin ise görevi devralmaktan dolayı mutlu olduğunu ve başarılı işlere imza atmak istediğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber