Doğa ve av tutkunlarını buluşturan fuar

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAF) işbirliği ile düzenlenen Bursa Doğa, Av 2012, 4. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarı Bursa'da açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuar yoğun ilgi görüyor. 4 yıldır büyüyen ve gelişen, içeriğini zenginleştiren, kurumsallaşan katılımcı firmaları ile uluslararası nitelik kazanan Bursa Doğa, Av Fuarı, sektörün en büyüğü olarak 24 ülkeden 228 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile açıldı.

Salon 2 ve 4'te, yurtiçi ve yurtiçinden gelecek on binlerce doğa ve av tutkununa kapılarını açan fuar avcılık malzemelerinden doğa sporlarına, balıkçılık malzemelerinden av turizmine, kara ve deniz taşıtlarından tahnit sanatına kadar geniş konseptiyle dikkat çekiyor. Fuar, av sezonu öncesinde ülke avcılığındaki gelişmeleri ve sektörün gücünü tüm Avrasya coğrafyasına göstermesi açısından önemli görülüyor.

Fuara Afganistan, Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Gürcistan, İngiltere, İran, Kuveyt, Lübnan, Makedonya, Rusya, Sırbistan, Ukrayna ve Yunanistan'dan davetli profesyonel ziyaretçilerin yanında yurt içinden ise avcılık ve doğa sporları ile ilgilenen kişiler katılıyor.

Yurtiçi ve yurtdışından 600 markayı Tüyap çatısı altında buluşturan fuarda aynı zamanda konu ile ilgili çeşitli resim sergisi, panel ve seminerler de düzenlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber