BAÜ Manyas Meslek Yüksekokulu ilk mezunlarını uğurladı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Manyas Meslek Yüksekokulu, ilk mezunları için görkemli bir tören düzenledi. BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan'ın da bulunduğu törene Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Murat Özkan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Şeref Selam, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Arslan, Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Çenet, üniversite öğretim elemanları, daire müdürleri ve öğrenci yakınları katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezunlar adına konuşan dönem birincisi Ebru Tatlı, hayatları boyunca büyük desteklerini gördükleri ailelerine ve üniversite eğitimi süresince kendilerini bilgilerle donatan öğretim elemanlarına teşekkür ederek, mezun olan arkadaşlarına başarı diledi. Müdür Çenet de okulun ilk mezunlarını verdiğini belirterek, ?Bugün burada ilk olmanın heyecanını yaşıyoruz.? dedi. Yrd. Doç. Dr. Çenet, öğrencilerin başarılarında en önemli payın ailelere ait olduğunu belirterek hepsini tebrik etti. Başkan Kahraman ise yüksekokulla ortak çalışmalara devam edeceklerinin altını çizerek, öğrencilere yaşamlarında sağlık ve başarı diledi. Rektör Alkan da yüksekokulun yeni binasının yapım sürecinde önemli destekleri olan Manyas Belediyesi ve halkına teşekkür ederken ailelerin çocukları üzerindeki emek ve fedakârlıklarının önemine vurgu yaptı. Öğretim elemanlarına teşekkür eden Prof. Dr. Alkan, öğrencilere güveninin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Dereceye giren öğrencilere başarı, diğer hepsine de mezuniyet belgelerinin verildiği törenin sonunda Rektör Alkan'ın eşliğinde kep fırlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber