Ankara'da kaçak sigara operasyonu

Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından Haymana ilçesinde bir eve yapılan baskında ve Ankara-İstanbul Otoyolu gişelerinde otobüste yolcu olarak bulunan 3 kişinin valizlerinde yapılan aramalarda 41 bin 120 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı istihbarı çalışmalar sonucunda bazı şahısların Ulus semtinde kaçak sigara sattığı ve kaçak sigaraları Haymana ilçesi Yenice beldesinde bir evde depoladığını belirledi. Bazı şahısların da yolcu otobüsleriyle doğu illerinden Ankara'ya kaçak sigara getirerek piyasaya süreceği bilgisine ulaşan jandarma operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, Haymana Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararının ardından B. K. isimli sahsın evinde arama yaptı. Evde yapılan aramalarda değişik markalarda 27 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ankara-İstanbul Otoyolu Akıncılar gişelerinde yolcu otobüslerinde yapılan aramalarda ise, bir yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan O.S.Ç. ve Ş. K. isimli şahıslara ait çanta ve kolilerde 6 bin 800 paket kaçak sigara bulundu. Başka bir otobüste yolcu olarak bulunan M. B. isimli şahsa ait çanta ve kolilerde ise 6 bin 820 paket kaçak sigara kaçak sigara ele geçirildi. Zanlılar, ?Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu? nca yasal işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber