Dinazor Parkı'na yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Shopping Fest(Alışveriş Festivali) kapsamında Güvenpark'ta oluşturulan Dinozor Parkı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent Ankara'yı, 23 gün boyunca alışverişin ve eğlencenin de Başkenti yapacak Shopping Fest'te sürprizler bitmiyor. Shopping Fest kapsamında Başkent'te bulunan dünyanın dört bir tarafından 200'e yakın gösteri grubu, ellerinde Türk Bayraklarıyla Kızılay Meydanı'na geldiler. Uzun tahta bacaklar, jonglörler, donan heykeller, misket kediler, halk oyunları ekipleri, animatörler ve onlarca değişik gösteri grubunun Kızılay Meydanı'na gelmesiyle, Dinozor Parkı'ndaki coşku da ikiye katlandı.

Çocuklarıyla birlikte Güvenpark'ta oluşturulan dev Dinozor heykellerinin yer aldığı alana akın eden vatandaşlar, güneşli Ankara günlerini, doyasıya fotoğraf çekerek geçirdi. Çocukların meraklı bakışları ve soruları, aynı merakı ve ilgiyi paylaşan anne ve babalar, gerçeklerinden ayırt edilemeyen dinozorlarla fotoğraf çektirerek, bu anı ölümsüzleştiren gençlerin eğlencesi, 200'e yakın gösteri grubunun meydana gelişiyle karnavala dönüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber