Milletvekilleri, Şahinbey'in yeni mahallelere yaptığı çalışmaları takdir etti

Milletvekilleri beş mahalleyi ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni mahalle olan eski köylerde yapılan çalışmaları yerinde görmek ve eksiklikleri tespit etmek için Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ali Şahin ve Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak'la birlikte beş mahalleyi ziyaret etti.

Serince, Muhacir Osman, Gülpınar, Karakuyu ve Sarıt mahallelerini gezen Milletvekilleri ve başkanlar belediye tarafından yapılan park alanlarını gezerek çocuklara oyuncak hediye ettiler. Şahinbey bölgesinde eski köy olan beş yeni mahalleyi gezdiklerini ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan,"Bu mahallerimizde Şahinbey Belediyemizin yapmış olduğu kilittaşı çalışması, park ve halı sahaları gördük. Gittiğimiz her mahallede vatandaşlarımızla sohbet ettik. Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını belirtiyorlar. Halkımızın memnun olduğu bu çalışmaları görünce bizlerde memnun oluyoruz. Vatandaşlarımız bizlerin seçimden seçime değil, her zaman halkın arasında olduğumuzu ifade ediyor. Bu olumlu hava bizleri mutlu ediyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'ndan halkımızda bizde çok memnunuz. Kendisini ve ekibini yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum" dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise, "Bu mahallelerde güzel tespitlerde bulunduk. Özellikle Şahinbey belediyemiz köylerimizin mahalle olmasının hemen ardından hiç zaman kaybetmeden gerekli belediyecilik hizmetlerini ivedilikle yerine getirilmiştir. Şahinbey'de emanet ehline yani Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teslim edilmiştir. Onun içindir ki Şahinbey'in en ücra mahalle ve köyüne kadar hizmet getirilmiştir. Ben Avrupa Konseyi Parlementer meclisi sırasında Avrupa'nın bir çok ülkesini gezdim. Bu gezilerin birçoğunu karayolu ile yaparken, köylerden geçiyorduk. Geçtiğimiz köylerde her yerde asfalt, kilittaşı ve sosyal aktivite alanları vardı. O zamanlar bu çalışmalar neden bizim köylerimizde yok diye düşünürdüm. Ama şimdi Şahinbey belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerle bizim köylerimizde Avrupa'nın köylerine eş değer olmuştur. Belediyemizin çalışmaları ile bizler Ankara'da mutlu oluyoruz. Başta Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha öncede yeni mahalleler de geziler yaptıklarını hatırlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, "Bugün ise Milletvekillerimiz Mehmet Erdoğan, Ali Şahin ve Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanımız Osman Toprakla birlikte eski köylerimizi gezdik. Bu mahallelerimizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik ve eksiklikleri tespit ettik. Gezdiğimiz beş mahallemize kilttaşı çalışması yaptık. Park çalışması yaptık. Bazı mahallelerimize halı sahalar yaptık. Gezimiz çerçevesinde muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla görüştük.

Böylelikle bir görüş alışverişli yaparak, varsa yeni taleplerini aldık. Yapılan çalışmalardan dolayı ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak açıklamasında, "Milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve teşkilat başkanlarımızla beş mahallemizi gezdik. Gitmiş olduğumuz her köyde çok olumlu tepkiler aldık. Şahinbey Belediyemiz sadece merkez mahallelerde değil, mahalle olan köylerimizde de önemli çalışmalar yapmıştır. Ak Parti olarak belediyeciğin sadece yol, kaldırım ve asfalt yapmaktan ibaret olmadığı düşüncesiyle sosyal belediyecilik alanında çalışmalar yapıyoruz. Bizler sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızla birlikteyiz. Yapılan çalışmalardan dolayı başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber