Öğrencilerin yıl sonu şöleni

Adana Barosu Tesisleri'nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle tamamladılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erkan Koleji'nin öğrencileri, bir eğitim öğretim yılını daha hem okulun toplantı salonu hem de Adana Barosu Tesisleri'nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle tamamladılar. Öğrencilerin yıl sonu gösterilerinin her biri ayrı bir şenliğe dönüştü.

Erkan Eğitim Kurumları'nın kente kazandırdığı eğitim hizmetlerinden sadece birisi olan Erkan Koleji'nin öğrencilerinin, gerek okulda gerekse okul dışında gerçekleştirdikleri etkinliklere veliler neredeyse tam kadro katıldılar.

Adana Barosu Tesisleri'nde düzenlenen yemekte, kızlara babaları, annelere de oğulları kavalyelik yaparak, gönüllerince eğlendiler.

İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk'un da katıldığı yemekte, herkes, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılını daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Yemek organizasyonlarının yanı sıra, okulda düzenlenen etkinliklerde de unutulmaz anlar yaşandı. Her sınıf için ayrı ayrı düzenlenen etkinliklere, veliler de neredeyse tam kadro katılarak, çocuklarının gösterilerini izleme fırsatı buldular.

Özellikle 2/A ve 3/A sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu gösteri bir gösteriden çok şenlik havasında geçti. İzleyenlerin de katılımıyla gösteri tam bir müzik ziyafetine dönüştü. Gösteri sonunda tüm velilerdeki tatlı yorgunluk gözlerden kaçmadı. 26 Mayıs Cumartesi 1/A ve 1/B Sınıflarının hazırladığı gösteri de öğrencilerin heyecanı doruktaydı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber