Nizip Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni

Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrenciler için Nizip Belediyesi salonunda tören düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, mezuniyetin harman yeri olduğunu ve bu harmanın da ürünlerin hasadı olduğunu söyledi. Prof. Özaslan, mezun olan öğrencilere seslenerek, ?Protokol mensuplarının ileride yerini alacak siz gençlerin hayatını farklı açılardan bakma yetisi, gerekli bilimsel donanım ve literatür bilgisiyle donanmış olarak mezun olduğunuz gündür. Hepiniz bu törende Gaziantep Üniversitesi Nizip Yerleşkesi'nin tüm Türkiye'ye yayılan yıldızları, Belkız'dan yükselen hilalleri olacaksınız.? diyerek, parlayan yıldızın hilali olmanın sorumluluk işi olduğunu söyledi.

?Gaziantep Üniversitesi mezunu olmak, Gaziantep Üniversitesi diplomasını taşımak özel bir duygudur? diyen Prof. Dr. Özaslan, ?Bu duyguyu ömrünüz boyunca taşıyacak ve bu duyguyla Gaziantep Üniversitesi mensubu olma ayrıcalığıyla aldığınız bütün bilgi, beceri ve anlayışı, eğitimin hareketlerinizdeki kalıcı değişim ölçümlenmesini tüm Türkiye'ye ve tüm dünyaya yayacaksınız.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber