Ankara Alışveriş Festivali çerçevesinde 'Mobilya Günleri' açıldı

Türkiye'de mobilya sektörünün önemli merkezlerinden Siteler, Ankara Shopping Fest(Alışveriş Festivali) çerçevesinde 'Mobilya Günleri' düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de mobilya sektörünün önemli merkezlerinden Siteler, Ankara Shopping Fest(Alışveriş Festivali) çerçevesinde 'Mobilya Günleri' düzenledi. Altınpark'ta düzenlenen açılış törenine, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara Milletvekilleri Prof. Dr. Emrullah İşler ve Haluk İpek, Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Mobilyacılar-Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, sektör temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, burada yaptığı konuşmada, "Siteler mobilyasının Ankara Alışveriş Festivali (Shopping Fest) kapsamında tüketici ile bir kez daha buluşmasına, pazar payını arttırmasına ve markasını parlatmasına vesile olmasını diliyor, fuarın tüm katılımcılara yararlı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum. Mobilya Günleri kutlu olsun." dedi.

Mobilyanın, işlevsel değeri ile mekânın kullanılırlığını etkileyen, estetik değeri ile de yaşamımıza kalite katan bir ürün olduğunu söyleyen Vali Yüksel, "Ülkemizde mobilya denince akla ahşap mobilya gelir ve Siteler mobilyacılığı ile de adeta bütünleşir. Geçmişten geleceğe uzanan bir süreçte Ankara mobilyası, ürün kalitesi ve çeşitliliği ile ülkemiz piyasasında her zaman tercih edilen kuvvetli bir marka olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara mobilyasının kalitesinin korunması ve ürün çeşitliliği ile her zaman tercih edilen marka olmasının hedefleri arasında olduğunu belirten Yüksel, "Ankara Siteler Esnafına güveniyorum ve marka haline getirdikleri emeklerine de saygı duyuyorum. Ağaca hayat veren ve ahşabı bir sanat eseri gibi hayatımıza sokan tüm ustaları, zanaatkârları selamlıyorum." diye konuştu.

Vali Yüksel, açılış töreninden sonra fuar alanını gezerek esnafla sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber