Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet sevinci

Konya Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu, yedinci dönem mezunlarını verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Türk Polis Teşkilatı'nın yeni neferler kazandığı anlamlı bir günde polis memuru adaylarının ve ailelerinin sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Türk milletinin her zaman iddialı bir gençliğe ihtiyacı olduğunu, Türk Polis Teşkilatı ile düne göre bugün daha çok güvenle övündüklerini kaydetti. Genç polis adaylarının bundan sonraki süreçte kamuya faydalı bireyler olarak kamu görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını ifade eden Doğan, polis adaylarının kamu görevlerinin yanı sıra vatan ve insanlık hizmeti de yapacaklarını dile getirerek söyledi.

Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan dönem birincisi Kasım Aslan, 2 yıllık eğitim süreçlerinde demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ahlaklı, erdemli ve ülkesini seven polis memurları olarak yetiştirildiklerini söyledi. Kasım Aslan, toplumda iyi bir birey olabilmeleri adına emeği geçen okul personeline ve ailesine teşekkür etti.

192 polis memuru adayını daha şerefli ve bir o kadar gurur verici mesleğe kazandırmanın onurunu yaşadıklarını söyleyen Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Polis Başmüfettişi Şerafettin Çetin ise genç polis adaylarına görev hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Emniyet Genel Müdürü ve Polis Akademisi Başkanı'nı Temsilen Ankara Polis Okulu Müdürü Atilla Korkmaz, Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Aksaray İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Ereğli protokolü, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

Program, polis meslek yüksek okulu gösteri takımının gösterilerinin ardından polis memuru adaylarının yemin etmesi, dereceye giren öğrencilerin Vali Doğan tarafından ödüllendirilmesi ve mezun öğrencilerin kep atması ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber