Avea geleceğin Messilerini Van'da arıyor

İletişim firmalarından biri olan Avea'nın dünyanın en önemli sosyal sorumluluk projesi seçilen ?FCBEscola Camp Avea? kapsamında geleceğin yıldızlarını belirlemek için Van'a geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Projelerinin dünyanın en büyük sosyal sorumluluk projesi olduğunu ve bunun ödüllerini aldıklarını belirten Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, ?Proje ile fırsat eşitliğini bir adım öteye taşıyoruz. Avea olarak bu proje ile gençlere adeta kılavuz kaptanlık yapacağız ve Türk futbolunun gelişmesine biz de katkıda bulunacağız. Van'daki gençlerimizin pek çok hayali var. Benim hayalim de, Barcelona ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile kurduğumuz kampımızdan; dünya futbol yıldızı olacak Vanlı kardeşlerimizin yetişmesi.? dedi.

Dünyanın en iyi futbol takımı FC Barcelona'yı ?FCBEscola Camp Avea' projesi ile Türkiye'ye getiren Avea, temmuz ve kasım aylarında düzenlenecek kamp için ilk seçmelerini Van'da gerçekleştirdi. 11 Haziran'da başlayan ve tamamlanan seçmelere Van ve bölge illerinden gelen gençler büyük ilgi gösterdi. Seçmelerin son gününde Van'a gelen ve seçmelere katılan gençlerin yanında olan Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, geçtiğimiz yıl başlattıkları projeyi bir yıl daha öteye götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber