Hayırsever iş adamı hastane yaptırıyor

Daha önce 2 lise, bin kişilik kapalı spor salonu, 1 tane emniyet müdürlüğü binası ile 150 kişilik erkek ve kız yurdunun inşaatını tamamlayarak bağışlayan iş adamı Necati Kurumel bu sefer de 15 yataklı hastane için kolları sıvadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İş adamı Necati Kurumel'in Aladağ ilçesine yaptıracağı 15 yataklı hastane için Adana Valiliği toplantı salonunda protokol töreni düzenlendi.

Burada konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, hayırsever iş adamına teşekkür ederek, "Ben ilimizin ve ülkemizin değerli iş adamı Necati Kurumel'e teşekkür ediyorum. Bu güzel örnek davranışından ötürü. Diğer hali vakti müsait olup ta hayır yapmayı düşünen yada henüz düşünmeyenlere örnek olmasını temenni ve tavsiye ediyoruz. İnşallah hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Necati Kurumel'in Aladağ ilçesinde önemli yatırımlarının olduğuna dikkat çeken Vali Coş, "Bin 60 kişiyi istihdam ediyorlar. Aladağ bölgesinde işsizliğin önlenmesinde büyük katkıda bulunuyorlar. Aynı zamanda yer altı kaynaklarımızı değerlendirip ülkemizin ve insanlığın hizmetine sunma konusunda da gayret ve enerji sarf ediyorlar. Çok teşekkür ediyoruz. Bir örnek sosyal sorumluluk projesi olarak da Aladağ ilçemizde ihtiyaç duyulan devlet hastanemizin yapımını da üstlenmiş durumundalar" diye konuştu.

İş adamı Kurumel ise 2 lise, bin kişilik kapalı spor salonu, 1 tane Emniyet Müdürlüğü binası ile 150 kişilik erkek ve kız yurdu tamamladıklarını ve şimdide hastaneyi bitirerek Sağlık Bakanlığına bağışlayacaklarını belirterek, bu tür yatırımlara devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Coş ve iş adamı Kurumel, hastanenin protokolü imzalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber