Suat Yıldırım: Dünya çocukları, peygamberin risaletinin evrenselliğinin kanıtı

İlahiyatçı Prof. Dr. Suat Yıldırım, dünya çocuklarının seslendirdikleri ilahiler ile Hz. Muhammet (SAV)'in risaletinin evrensel olduğunu ortaya koyduğunu vurguladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

10. Uluslarası Türkçe Olimpiyatları için dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye gelen çocuklar, Mirac Kandili'ne seslendirdikleri ilahilerle renk kattı. İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Naat Gecesi'nde buluşan çocukları dinlemeye gelen İlahiyatçı Suat Yıldırım, tüm İslam aleminin Mirac Kandili'ni kutladı.

Cenab-ı Hakk'ın hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Allah, mübarek geceyi Mirac'ın hakikatine varmamızı, namazımızı Mirac eylememize vesile kılsın. Bu gece dünyanın çok çeşitli köşelerinden gelen öğrencilerimizi, çocuklarımız gençlerimizi dinledik. Cenab-ı Allah, alemlerin rabbi olduğu gibi onun son peygamberi Hz. Muhammed'in risaleti de evrenseldir. O, bütün aleme gelmiştir. Bu gece alemin her tarafından her milletten, her dilden her köşeden gelmiş öğrenciler ona naatlar ona övgüler sunmakla bu risaletin evrensel olduğunu çok muhteşem şekilde ortaya koydu. Allah devamını nasip etsin."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber