SUSİAD, üyelerini gece pikniğinde buluşturdu

Suluova Sanayici ve İş Adamları Derneği (SUSİAD)'nin düzenlediği gece pikniğinde bir araya gelen üyeler, tanışma ve kaynaşmaya fırsatı buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suluova Yedikır Kuş Cenneti'nde gerçekleşen gece pikniğine çok sayıda SUSİAD üyesi iş adamı katıldı. SUSİAD Başkanı Ahmet Korkmaz, yaptığı konuşmada, üyelerin çok yoğun olduğunu, iş dünyasının yorucu ve aynı zamanda stresli olduğuna işaret etti. Korkmaz, "Üyelerimize, bu yorucu ve stresli iş hayatında biraz nefes aldırma adına en müsait zaman dilimi olan gün sonunda bir piknik düzenledik, şu tabloyu gördükten sonra iyi ki düzenlemişiz diyorum, çünkü ne kadar ihtiyacımız olduğunu çok net bir şekilde görüyorum." şeklinde konuştu.

Piknikte de iş adamlarının yanında olan Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz ve İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, Suluovalı iş adamlarımızın böylesi dayanışma içerisinde olduklarını görmekten mutluluk duyduklarını ve bu tip organizasyonların gerekli olduğunu ifade etti.

Suluova'nın en'lerinin seçildiği geçede, en yenilikçi iş adamı Murat Şahin, en iyi tüccar Hidayet Şimşek, en iyi ithalatçı İsmail Karakaş ve en iyi iş bitirici olarak Hayati İnan seçildi.

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Turgut Aksu, piknik organizasyonunun sponsorluğunu üstlenen SUSİAD üyesi Necati İnan'a günün anlam ve önemini belirten bir plaket takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber