Minibüs kontrolden çıktı, 4 yolcu yaralandı

Kadıköy'de freni patladığı iddia edilen bir yolcu minibüsü kontrolden çıkarak bir elektrik direğine ve park halindeki otomobillere çarptı. Kazada minibüste bulunan 4 yolcu yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, saat 09.00 sıralarında Şemsettin Günaltay Caddesi'nde meydana geldi. Pendik-Kadıköy arasında çalışan Nihat İs'in kullandığı 34 M 2839 plakalı yolcu minibüsü seyir halindeyken kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Nihat İs, çareyi yol kenarındaki otomobillerle elektrik direğine çarpmakta buldu. Önce elektrik direğine daha sonra da park halindeki 3 otomobile çarpan minibüsteki 17 yolcu korku dolu anlar yaşadı. Kazada 4 yolcu yaralandı. Yaralılar kaza mahallinde bir süre ambulans bekledi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ambulansa alınan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Otomobilinin kullanılamaz hale geldiğini gören bir vatandaş, minibüs sürücüsüne saldırmak istedi. Öfkeli vatandaşı polis güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı. Polis, tepkilerin artması üzerine sürcü Nihat İs'i gözaltına aldı. Polis otosuna bindirilen İs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Görgü tanıkları, minibüsün frenlerinin patladığını, bu yüzden duramadığını öne sürdü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber