Bir cezaevi yangını daha

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman M Tipi Cezaevi'ndeki 2 ayrı koğuşta yangın çıktığını belirterek, ''Hayati tehlikesi olan ya da yaralı olan yok'' dedi.

Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezaevinin B2 ve B6 koğuşlarında çıkan yangına kısa sürede müdahale edildiğini söyledi.

Yangının kontrol altına alındığını ifade eden Kahraman, ''2 ayrı koğuşta çıkan yangın kontrol altına alındı. Bu 2 koğuşta toplam 54 tutuklu ve hükümlü kalıyordu. Hayati tehlikesi olan ya da yaralı olan yok'' diye konuştu.

Yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini ifade eden Kahraman, bu konuda incelemelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının cezaevinin girişine gelerek, içeridekilerin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldığı görüldü.

"7'si mahkum 8 kişi tedavi altına alındı"

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman M Tipi Cezaevi'ndeki yangında, 7'si mahkum 8 kişinin dumandan hafif şekilde etkilendiğini bildirdi.

Karaman Valisi Kahraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, cezaevinin B2 ve B6 koğuşlarında çıkan yangına kısa sürede müdahale edildiğini ve durumun kontrol altına alındığını hatırlattı.

Yangında, herhangi bir can kaybı ve yaralananın olmadığını belirten Kahraman, ''Yangında dumandan hafif şekilde etkilenen 7'si mahkum 8 kişi tedavi altına alındı. Şu an durum normal'' dedi.

Öte yandan mahkumları hastaneye götürmek için yola çıkan ambulansın Cezaevi Kavşağı'nda devrilmesi sonucu bir doktor yaralandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber