Engelli sporcudan Medıcal Park Samsun Hastanesi'ne anlamlı ziyaret

Ampute milli futbol takımına çağırılan Furkan Aslan, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş'u ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü ampute futbol takımı oyuncusu Furkan Arslan, Rusya'da yapılacak olan ampute futbol dünya şampiyonası aday kadrosuna çağrıldı. Arslan, Aksaray' da 17 günlük milli takım kampına katılacak. Furkan Arslan bu mutlu gününde kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş'u ziyaret edip mutluluğunu paylaşmak istedi. Arslan, ?Çok çalışarak Rusya'da yapılacak olan ampute futbol dünya şampiyonasında milli formayı giyeceğim." diyerek Genel Müdür Hikmet Çavuş'a söz verdi.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş, "Furkan kardeşimizi böyle mutlu görmek bizi de mutlu etti. Ekimde yapılacak şampiyona da milli formayı giyerek bizi de gururlandıracağından hiç şüphem yok." diye konuştu. Engelleri ortadan kaldırmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyleyen Hikmet Çavuş, ?Medical Park Samsun Hastanesi olarak Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü'ne verdiğimiz destekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Engelli arkadaşlarımızın başarısını gördükçe bizde mutlu oluyoruz. Hedefimiz el ele, yürek yüreğe verip engelleri hep birlikte aşmaktır.? şeklinde konuştu.

Furkan Arslan, Medical Park Samsun Hastanesi'nde ameliyat olan, Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Hüseyin Döngelli'yi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber