DSP'li Türker'den şok iddia: Uçağımızı Rusya vurdu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DSP'Lİ TÜRKER'DEN ŞOK İDDİA:

UÇAĞIMIZI RUSYA VURDU!

UÇAĞIMIZI VURAN GEMİ: AMİRAL ÇAPANENKO VE HALEN LASKİYE'DE!

tv8'de Erkan Tan'ın konuğu DSP Genel Başkanı Masum Türker oldu. Türker önemli iddialarda bulundu. Vurulan Türk Jeti ile ilgili: ?Uçağımızı Rusya bizzat vurdu!' dedi.

BAŞBAKAN'I UYARIYORUM. BUGÜN YANLIŞ YAPACAK!

?Başbakan bugün yanlış yapacak. Başbakan'ın danışmanları yanlış yapmasını engellemeli. Suriye ile ilgili dün Bakanlar Kurulu'nda alınan kararı AKP'nin grup toplantısında açıklamaya hakkı yoktur! bunu TBMM'de açıklarsa her grubun konuşma hakkı doğacağı için daha politika daha belirlenmedi, tartışma yaratmak istemediği için Ulusa Seslenişte yapmalıdır. Bu kararlar sadece AKP'yi değil Türkiye Cumhuriyeti'İnin bütün vatandaşlarını ilgilendiriyor. AKP Genel Başkanı olarak değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakan'ı olarak konuşmalı.?

?UÇAĞIMIZI BİZZAT RUSYA VURDU!?

?Şu anda Laskiye limanında 2 Rus savaş gemisi ve 1 firkateyn var. Bunlardan 1 tanesinin hem radar hem füze donanımı gördüğü anda sineği bile algılayan hassasiyeti var. Çapanenko gemisi en ufak bir olayda hemen devreye girebiliyor. İlk olayın ortaya çıktığı an; siyaseti iç politikadan ayırarak baktığınız zaman Suriye üzgünüz dedi. Başka bir kişi yapmışsa üzgünüz der.?

?Uçağımızı vuran gemi: Amiral Çapanenko!?

?Uçağımızı vuran gemi Amiral Çapanenko. Çünkü en donanımlı gemi bu. Eminim ki Dış İşleri ve bizim istihbarat servisimiz de bunları biliyor. Neden bunlar arama kurtarma çalışmalarına katılmıyor? Uçağında bir süre daha bulunmaması gerekiyor onlar için. Uçakta kokpit kaynamış.?

?Milli Savunma Bakanı nerede??

?Başbakan'ın 3 lider ile konuşmasını izledim. Peki Milli Savunma Bakanı neredeydi? Bu ülkenin Milli Savunma Bakan'ı yok mu? Bu ülkede düşürülen uçağın mülkiyetinden Genelkurmay değil Milli Savunma Bakanlığı'dır. Bu olayın hiçbir yerinde yok nedense.

?Türk milletini yanıltamazsınız!?

?Arınç, laf arasından NATO'nun 4 ve 5. maddelerine başvurduk dedi. 4 bana saldırı oluyor ne yapalım, istişaredir, 5. madde ise müdahaledir. Ama düne Dışişleri Bakanı yalnız 4. maddeden bahsediyordu. Türk milleti yanıltılamaz.?

?Şu an ABD Başbakan'a kızıyor!?

?Başbakan AKP politikalarını değil, ilk defa ulusalcı olmak zorundadır. Ulusa seslenirse bütün ülkenin Başbakan'ı olur. Aldığı kararları yalnızca partililerine söylerse olmaz. Başbakan hastalandığı günden bu yana tehdit altında. Şu an ABD kızıyor Başbakan'a. Başbakan haklı olarak Müslüman bir ülke ile savaşmak istemiyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber